Om oss

Välkomna till Hermida.

annette_mats

Vi heter Annette och Mats Sjöström kommer ursprungligen från Bergslagen närmare bestämt Lindesberg där vi drivit en ICA affär i nästan 20 år. Därefter har vi arbetat på Öland med golf och golfutrustning. Men det stora och brinnande intresset främst för Annette är möbler och inredning, och när vi fick reda på att f.d. e-teek var till salu tog vi chansen.

Vår målsättning är att erbjuda ett sortiment med kvalitetsvaror, kanske inte jämt det billigaste men absolut det bästa, och våra leverantörer här i Sverige, Danmark  och Holland borgar för att vi skall lyckas. Tyvärr är vår lokal ganska liten så vi har svårt att visa allt på plats men det finns massor att välja på i våra pärmar, och vill du att vi skall skicka broschyrer eller något annat, tveka inte att kontakta oss på telefon e-post eller fax.

Service har varit ett nyckelord för oss i alla tider, så även nu, så långt det är möjligt. Vi kommer att ge vårt allra bästa för att du som kund skall känna dig välkommen och riktigt nöjd när du sitter hemma i din nya soffa eller vad det kan vara.

Varmt välkomna till Hermida

Annette o Mats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Inredning i Stenungsund